"Het Theater, de Classmate of toch de Cool Kitchen?"

Welke ruimte is het meest geschikt voor jouw doel?

Verhuur vergaderruimtes

Theater – ClassmateCool KitchenBreakout rooms – Bruine kroeg – Routebeschrijving


Meer info over beschikbaarheid & tarieven?
Neem contact op met Esther Geers: esther.geers@rever.nl / 030-2142255 

Verhuur van meetingruimtes? Jullie zijn toch een bureau voor interieurprojecten?

Dat klopt! Wij zijn óók een full-service bureau voor interieurprojecten. Het Belevingscentrum is een creatieve plek waar wij werken én inspirerende meetingruimtes verhuren. Als interieurontwerpers weten wij welk effect een ruimte heeft op het resultaat van jouw vergadering, presentatie of brainstormsessie.

Neem een kijkje in ons Belevingscentrum in deze video

Een passende ruimte voor elke meeting

In ons Belevingscentrum nabij de A2 in Utrecht word je verrast met een zee van inspiratie en creativiteit in zeer diverse ruimtes met elk een eigen functie. Wij bieden voor elke meeting een passende ruimte: een theater, een modern klaslokaal, een keuken, een bruine kroeg en nog veel meer. Met groepen van 5 tot 40 personen ben je hartstikke welkom voor een vergadering, workshop, seminar, teambuilding, brainstormsessie, netwerkborrel of presentatie. Het kan hier allemaal!

Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar

Het Belevingscentrum is centraal gelegen naast de A2 in Utrecht. Met gratis parkeerplaatsen voor de deur. Of je maakt gebruik van de bus die elke tien minuten voor de deur stopt en rechtstreeks vanaf station Utrecht Centraal komt. Plan je route met de Google Maps of met de OV-planner.

Flexibele en persoonlijke service

Heb je bijzondere wensen? Of last minute nog een ruimte nodig? Wij kijken graag samen naar de diverse mogelijkheden.

Onze meetingruimtes: klik op de afbeelding voor meer informatie.

 

De ervaring van…

Saskia Kraaijeveld van Centraal Beheer Achmea:

“In een inspirerende omgeving vergaderen en tot nieuwe ideeën komen! Daarvoor zijn we op deze locatie gaan vergaderen. Missie geslaagd: we komen graag terug!”

Daniel van der Vlier van Case:

“Op zoek naar een locatie voor een workshop waarbij creatieve ideeën centraal staan, kwamen we binnen bij Rever. Direct was voor ons de knoop doorgehakt. De locatie is bijzonder inspirerend en de service zeer gastvrij. De uitkomst van de workshop zelf heeft onze verwachtingen ver overtroffen en dat is met zekerheid ook te danken aan de omgeving. De aanwezigen vonden het een prachtige en inspirerende locatie en ook voor onze opdrachtgever was het een grote plus.”

Marleen Prinsen van M+P:

“De vergader-/meetinglocatie bij Rever is verrassend, warm, kleurrijk, inspirerend, gezellig, gastvrij en goed bereikbaar!”

Saskia Sidler van Vrouwelijke Ondernemers Leidsche Rijn (VOL):

“Wat een inspirerende locatie om onze netwerkbijeenkomst van VOL te houden. Zo konden we ons in kleine subgroepjes opsplitsen in de aparte ruimtes en dat werkte perfect. Leuk dat we na afloop nog een rondleiding kregen zodat we een compleet beeld hadden van al die stijlkamers. Toplocatie!”